• Het uitzicht dat Youtuber Royalistiq sinds kort heeft over Nieuw-Vennep.

    Youtube/Royalistiq

Bekende Youtuber toont nieuw penthouse in Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP Hij kon zomaar eens de meest gevolgde inwoner van Nieuw-Vennep zijn: Youtuber Royalistiq. Hij maakte gisteren op zijn eigen kanaal bekend dat hij een huis heeft gekocht in het dorp en de jeugd van Nieuw-Vennep bivakeert sindsdien in groten getale op de stoep. 

 Hij heeft meer dan 649.000 volgers op zijn Youtube-kanaal 'Royalistiq' en niet minder dan 311.126 mensen volgen hem op Instagram. Met andere woorden: Roy Beszelsen - wat zijn echte naam is - is een online bekendheid.

GETSEWOUD Drie dagen geleden liet hij via Instagram weten een huis te hebben gekocht in Nieuw-Vennep, en gisteren postte hij een filmpje met beelden vanuit zijn nieuwe huis - een penthouse in Getsewoud - op zijn Youtube-kanaal. Ruim 122.000 kijkers zagen al hoe Beszelsen en zijn vriendin het huis verkenden, wat spullen kochten om de nacht door te brengen en genoten van een maaltijd. 

En hoewel veel oudere lezers wellicht nog nooit van Royalistiq hebben gehoord, is de jeugd van Nieuw-Vennep wel degelijk bekend met deze jongeman, die met name bekendheid verwierf door online het spel 'Fortnite Battle Royale' te spelen. Het Witte Weekblad heet hem in ieder geval welkom in Nieuw-Vennep en wenst hem en zijn vriendin veel woonplezier. 

BEELDEN Wil je de beelden van Royalistiq in zijn penthouse in Nieuw-Vennep zien? Kijk dan hieronder het filmpje of kijk op zijn Youtube-kanaal.