CTS Promo en Smit Sportprijzen terug op het oude vertrouwde nest

ZWANENBURG De verhuizing is achter de rug. Smit Sportprijzen en CTS Promo zijn terug op het oude nest en dat bevalt prima. "Alle mogelijkheden om de klant optimaal van dienst te zijn hebben we hier binnen handbereik."

Carla en Theo Smit hebben een hectische tijd achter rug. De verhuizing van het adres Kruiswaal 1 op bedrijventerrein De Weeren naar de Wilhelminalaan 14 was een hele operatie. Maar die periode is afgesloten en met veel vertrouwen enthousiasme kijken ze de toekomst in vanuit het pand waarin in 1981 hun eerste winkel een feit was en dat ze wegens ruimtegebrek in 1999 inruilden voor het pand aan de Kruiswaal. Maar tijden veranderen en daarmee ook het koopgedrag van mensen. Kopen via internet heeft een grote vlucht genomen en is niet meer weg te denken. Ook niet uit de wereld van sportprijzen en die van promotie-artikelen. Met als gevolg dat het bedrijf te maken kreeg met een overcapaciteit aan showroomruimte. En dat had weer tot gevolg dat het besluit werd genomen te gaan verhuizen.

"Het is een juiste beslissing geweest", zeggen Carla en Theo Smit in hun ruime en lichte winkel. "Onze klanten weten ons al goed te vinden. Het leuke is dat we hier nu mensen over de vloer krijgen die de oude situatie van vóór 1999 nog kenden. Wij krijgen complimenten over hoe het nu geworden is. Het is groter en ruimer dan toen en ook de ontvangstruimte is veel mooier geworden. We kunnen onze grote collectie uitstekend tonen hier. We waren dé specialist in sportprijzen, relatiegeschenken en promotieartikelen en dat zijn we gebleven. Ook op deze locatie."

De paastoernooien komen eraan en in de nodige takken van (team)sport beginnen de kampioenen zich af te tekenen. Smit Sportprijzen speelt hierop in en heeft in het grote assortiment medailles en bekers momenteel leuke aanbiedingen. In de showroom blijkt wel dat er tegenwoordig heel veel mogelijk is. Theo pakt een mok in zijn hand. "Zie je het al voor je? Op deze mok in full colour een foto van je elftal met vol trots eronder dat woord van acht letters als het resultaat waar zo keihard voor gewerkt is: Kampioen. Zo'n mok krijgt thuis een ereplaats." Het begrip service staat al vanaf de start van het bedrijf in 1979 hoog in het vaandel. Carla geeft een voorbeeld. "Een badmintonvereniging had een groot toernooi, maar door alle drukte was er plotsklaps geen tijd om de bekers en medailles te komen afhalen. We zijn in de auto gestapt en hebben de prijzen gewoon even gebracht. Natuurlijk gratis. En of het nu overdag is of 's avonds, het hoort er gewoon bij vinden wij. Ook daarin proberen wij ons te onderscheiden. Net zoals wij dat doen met ons totaalpakket aan bedrijfskleding en promotiekleding."

Smit Sportprijzen en CTS Promo

Wilhelminalaan 14

1161 TX Zwanenburg

T: (020) 497 6917

I: www.smitsportprijzen.com

of www.ctspromo.nl