Diefstal en babbeltruc

BEINSDORP Een bewoner van de Hillegommerdijk is maandagmiddag het slachtoffer van diefstal en een babbeltruc.

Omstreeks 15.15 uur kwamen twee mannen bij hem aan de deur om goederen te bekijken die hij verkocht. Terwijl de bewoner met de twee mannen achter in een schuur bezig waren is vermoedelijk een derde persoon de woning van het slachtoffer binnengegaan en heeft daar geld gestolen.

Toen beide verdachten, zonder iets te kopen, weggingen stapten zij bij een derde persoon in de auto, een grijze bestelauto. De twee verdachten die met de bewoner in de schuur waren, voldeden aan het volgende signalement:

Verdachte 1: blanke man van 30-40 jaar oud, met een lengte van 1.90 mtr en een mager postuur. Hij droeg krullend zwart haar en een stoppelbaard. Hij ging gekleed in een bruine jas en een spijkerbroek

Verdachte 2: een blanke man van 40-50 jaar oud en een lengte van 1.75 mtr. Hij had zwart, straks naar achter gekamd haar met veel gel en zwarte wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte jas en een donkere broek.

De politie komt graag in contact met mensen die door deze verdachten zijn benaderd of die de verdachten herkennen op basis van het signalement. De politie is bereikbaar op 0900-8844.