Doedelzakspeler op de Kruisweg en Concourslaan

HOOFDDORP Steve the Bagpipe Player komt zaterdag 13 augustus naar Hoofddorp. Van 11 tot 15.30 brengt teven Scholten klassieke en hedendaagse Schotse en Keltische melodieën. Voor deze 'Muziekparade' kleedt hij zich speciaal in het Highland Titles Tartan.

Steve the Bagpipeplayer verzorgt al jaren doedelzak optredens in Nederland, Engeland, België en Duitsland. Ook werd hij gevraagd voor Prins Bernhard te spelen tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van zijn golfclub en op verzoek van de Britse Ambassadeur in Den Haag tijdens de verjaardag van de Britse Koningin. Steven Scholten is een ervaren doedelzakspeler die met enthousiasme zijn publiek entertaint en veel kan vertellen over de geschiedenis van de doedelzak.

De 'Muziekparade' op de Kruisweg en Concourslaan maakt deel uit van het zomerprogramma dat wordt georganiseerd in Hoofddorp Winkelcentrum in de maanden juli en augustus. Zo speelt zondag 21 augustus het Trio Remco Sietsema in 'Zomerse geluiden' op het Polderplein buiten en is er diezelfde dag een workshop Tetra hoeden maken bij Vier Meren.

De Muziekparade op de Kruisweg en Concourslaan is gratis.