• PR Dry Riverbed Trio

Dry Riverbed Trio in The Shack

OUDE MEER Dusty Ciggaar en zijn muzikale vrienden staan vrijdag 22 februari om 21.00 uur op het podium van The Shack, Schipholdijk 253B.

Dusty mag zich rekenen tot de allerbeste gitaristen van Nederland. Samen met Darryl Ciggaar (drums) en Ronald Tilgenkamp (contrabass) vormt hij sinds 2014 de band Dry Riverbed Trio.
Vanaf dat moment volgt er een reeks optredens in binnen- en buitenland waar de band met groot succes kleine en grote podia alsmede festivals betreedt, waaronder Kwadendamme Blues en Moulin blues. Daarnaast worden er voorprogramma's gespeeld voor onder meer de Paladins en Ian Siegal.

Het trio laat zich inspireren door old school blues en country, en de optredens worden gekenmerkt door hoge energie, veel passie en plezier. In augustus 2018 begonnen de opnames voor een nieuw album waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een ontdekkingstocht naar de hoeken en gaten van blues en country.
In februari 2019 presenteert Dry Riverbed Trio dit gloednieuwe album genaamd 'Chained and Bound' met een tour door Nederland en shows in het buitenland. En natuurlijk mag ook The Shack niet ontbreken op hun tourlijst.

The Shack is op vrijdag 22 februari open vanaf 20.00 uur. De entree is 10 euro.