Eerste bewoners nemen intrek in Tudorpark

HOOFDDORP De eerste woning van Tudorpark in Hoofddorp is opgeleverd. De trotse eigenaar nam 9 maart de sleutel in ontvangst van zijn nieuwe huis. Dit is de eerste van de 44 koopwoningen die Dura Vermeer in opdracht van woningcorporatie Ymere bouwt op een nieuwe locatie in Hoofddorp.

Tudorpark is een markant nieuwbouwproject aan de oostkant van de Toolenburger Plas aan de zuidrand van Hoofddorp. De woonwijk in wording krijgt dankzij de romantisch Engelse bouwstijl een heel eigen uitstraling. In Hoofddorp is er een groeiende vraag naar zogeheten doorstroomwoningen en Tudorpark voorziet in deze behoefte. De type woningen variëren van eengezinswoningen in diverse prijsklassen, tot aan vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrije kavels en luxe appartementen.

Otto Wierenga, ontwikkelaar van Ymere: "De keuze voor de Tudorstijl bevalt de kopers erg goed en dit zien we terug in de verkoopcijfers. We verwachten dat de woningen uit de volgende fase snel worden verkocht." In het voorjaar start Ymere met de verkoop van eengezinswoningen vanaf € 237.900. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven op de nieuwsbrief op www.tudorpark.nl. Via de nieuwsbrief worden zij op de hoogte gehouden over de datum van de start verkoop.

Ymere verwacht dat in april alle woningen uit de eerste fase zijn opgeleverd. Dan gaat het om 44 koopwoningen en 37 sociale huurwoningen die Dura Vermeer (eveneens in co-making) bouwt voor Ymere.