• Trudy Witteman

Eerste lustrum Vijfhuizen Culinair

VIJFHUIZEN Op de dorpsbrink wordt zaterdag 15 juni vanaf 15.00 uur de vijfde editie van Vijfhuizen Culinair gehouden. Dezelfde gezellige en centrale plek als afgelopen jaren zal dus wederom het podium zijn voor dit evenement dat steeds bijzonder in de smaak valt.

Na de eerste vier succesvolle edities hopen de organisatoren Joris van der Kleij en Stijn en Sjaak van den Boogaard opnieuw een geslaagd evenement neer te zetten. In samenwerking met de plaatselijke restaurants Het Graanpakhuis, 't Fort, De Oude Meerpaal en de Koperen Hemel en andere deelnemers als Smoking BBQ en Knusz Koffie wordt gestreefd naar de knusse en dorpse sfeer, die al vier jaar Vijfhuizen Culinair kenmerkt.

Evenals de voorgaande edities creëren alle deelnemers de lekkerste hapjes en drankjes. Van een heerlijk verse oester tot een perfect bakkie koffie in welke variatie dan ook. Ook de pagodetenten worden steeds professioneler en uitbundiger aangekleed door de deelnemers en zijn daardoor een prachtige uitnodiging voor een culinaire rondreis die betaalbaar en laagdrempelig is.

Het belooft opnieuw een familiefeest te worden want ook voor de kinderen zijn er lekkere hapjes en leuke activiteiten.