• Jos van Rooijen
  • Jos van Rooijen
  • Jos van Rooijen
  • Jos van Rooijen
  • Jos van Rooijen

Eet u smakelijk in Winkelcentrum Toolenburg

HOOFDDORP Maar liefst 200 gasten, allemaal winnaar van de spaaractie 'Prijsplakkers', hebben donderdagavond genoten van een uitgebreid driegangenmenu. De actie werd georganiseerd door het 25 jaar jonge winkelcentrum, het menu werd geserveerd in de grote hal dat speciaal voor deze avond afgeschermd werd met twee grote schuifdeuren.

De winkels van de twee supermarkten AH en Dirk konden daardoor gewoon openblijven, terwijl personeel van de winkels uit het winkelcentrum hun gasten konden voorzien van een drankje, een amuse, een voorgerecht (er was keus uit vis, vlees of soep), een hoofdgerecht (vlees of vis) en een nagerecht (zoet of kaas).

Toolenburg aan Tafel begon al om half zeven en duurde tot ruim tien uur, met tussendoor diverse optredens. De eerste reacties (bijgaande foto's zijn gemaakt na het opdienen van het voorgerecht) varieerden van enthousiast tot positief. "Het smaakt prima", aldus Hans, een regelmatige bezoeker van het winkelcentrum, maar deze keer voor het eerst te gast. "Het is ook nog eens prima georganiseerd. En geef toe - waar maak je dit nog mee dat je aan tafel bediend wordt door het personeel waar je geregeld je boodschappen doet."

In totaal waren er 100 winnaars die ieder twee entreekaarten hadden gekregen voor Toolenburg aan Tafel.