• Chris Soellaart
  • Chris Soellaart
  • Chris Soellaart
  • Chris Soellaart

Ernstig ongeval tussen motor en auto op Schipholweg

BADHOEVEDORP Dinsdagavond omstreeks 9 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de kruising Schipholweg N232 en de Amsterdamse Baan. Op de kruising is een motor tegen een auto aangereden. de motorrijder kwam daarbij ten val en de automobilist kwam verderop in de berm tot stilstand. De hulpdiensten werden gelijk groot opgeschaald zo werd er direct een mobiel medische team ter plaatse gevraagd welke met hun Audi ter plaatse zijn gekomen. De motorrijder is onder begeleiding van politiemotoren en een trauma arts naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallen analyse onderzoekt hoe het heeft kunnen gebeuren dat de motor tegen de auto heeft kunnen aanrijden. Na het onderzoek zijn de wrakken opgehaald door de bergingsdienst en is er begonnen met het opruimen van de gelekte vloeistoffen. Hier was een ZOAB cleaner voor ter plaatse gekomen.

Tijdens het de afhandeling van het incident was de Schipholweg dicht tussen Badhoevedorp en Lijnden, en in de andere richting mocht automobilisten alleen rechtdoor. De weg was omstreeks half 12 weer vrijgegeven.