• pr

Horse Event in Vijfhuizen met Britt Dekker

VIJFHUIZEN Paardenliefhebbend Nederland maakt zich op voor een spectaculaire vrijdagavond van Horse Event. De Penny Piste staat op de avond van 13 september in het teken van 'The white sensation'. In een spetterend showblok met alleen maar schimmels wordt toegewerkt naar hét moment waar duizenden enthousiaste paardenmeiden al maanden naar uit kijken: de showpremière van de witte PRE-hengst George, het nieuwe droompaard van Britt Dekker.

'The white sensation' wordt geopend door de Fransman Vincent Liberator, bekend van de paardenshow Appassionata, en van verschillende films waarin hij met zijn paarden acteerde. Voor deze gelegenheid geeft Vincent een spectaculaire show met zes schimmels in vrijheid. Hierna betreden diverse 'mini-Georgjes' de piste, van A- tot D-pony, wat ongetwijfeld tot vele oooh's en aaaah's zal leiden. Daarna betreedt Britt met de échte George de Penny Piste om in levende lijve te showen hoe mooi haar stoere oogappel is.

Op zaterdag begeleidt Britt haar PaardenPraat-collega Esra tijdens een clinic in de Penny Piste, en op zondag rijdt Britt zelf nogmaals met George. Dan geeft ze met haar trainer Tineke Bartels in de Sport Piste uitleg over de manier waarop Britt met George traint om hogerop te komen in de sport.

Er zijn voordelige avondkaarten (16.30 - 20.00 uur) te verkrijgen voor de vrijdagavond via horse-event.nl. Kinderen betalen 20 euro en krijgen ook nog een Penny/Paardenpraat goodiebag cadeau. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.horse-event.nl.

Horse Event vindt plaats op 13, 14 en 15 september bij Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.