• H

    Michel van Bergen

Rennen als Superman voor kwetsbare kinderen

HAARLEMMERMEER Primeur voor Haarlemmermeer: op zondag 7 juni vindt de eerste editie in van de SuperHeroRun plaats. Superhelden gaan samen met hun sidekicks door de modder voor kwetsbare kinderen in Nederland.

De SuperHeroRun is hét startvak voor superhelden tijdens de Mud Masters Family Edition. Het is geen wedstrijd maar een family obstacle run voor superhelden en hun sidekicks. Tijdens deze heldendag trotseren de teams in superhelden outfits samen het modderige landschap vol hindernissen en uitdagende obstakels.

Er is een stormbaan van 3 kilometer en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat alle superhelden moe maar voldaan over de finish komen, zijn er hindernissen voor iedereen.

Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, hebben de deelnemers een speciale missie. Ze gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het goede doel mogen ze zelf kiezen.

Tickets voor de SuperHeroRun zijn verkrijgbaar via superherorun.nl. De prijs per ticket voor de eerste editie in Haarlemmermeer is 32,50 euro voor de 3 kilometer en 37,50 euro voor de 5 kilometer. Bij aankoop van de tickets wordt er direct een sponsorpagina voor het superheldenteam aangemaakt, zodat er gelijk kan worden gestart met het inzamelen van geld.

Aan de SuperHeroRun mag iedereen vanaf 6 jaar meedoen.