Feest in Badhoevedorp vanwege hoogste punt dorpshuis

BADHOEVEDORP Groot feest in Badhoevedorp, deze woensdagmiddag en daar is alle reden toe. Het hoogste punt van het in aanbouw zijnde dorpshuis is bereikt en dat is wel een feestje waard.

Koffie, thee en gebak vooraf en hapjes en drankjes na het officiële moment. In die volgorde wordt het feest gevierd. Tijdens het voorafje memoreert wethouder Marjolein Steffens nog eens dat het huidige dorpshuis echt oud en versleten is en dat dus de nieuwbouw geen overdaad is. Volgens de wethouder ligt het werk op schema zodat begin volgend jaar het nieuwe gebouw in gebruik genomen kan worden.

Het onthullen van een plaat met daarop spreuk 'Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening. Je laat een stukje van jezelf achter' is het hoogtepunt van het feestje vanwege het hoogste punt. De handeling wordt verricht door de wethouder en door Ike Struben, weduwe van Hans Visser, de voormalige voorzitter van Stichting Het Dorpshuis. Ook hij is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van het nieuwe dorpshuis.

Na de ceremonie volgde een optreden van jeugdcircus Acrobatico en werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de kleurwedstrijd omtrent het nieuwe dorpshuis.

Meer nieuws volgende week in de papieren versie van HCnieuws.