• pr

Feestje Koningsdag in de Concourslaan

Ouderwets Koninginnedag-gevoel tijdens Kingsday Concourslaan 2019

Speciaal voor Koningsdag 2019 zullen alle horeca-ondernemers in de Concourslaan de handen inéén slaan om er een onvergetelijk feestje van te maken. In de Concourslaan zal een podium opgebouwd worden waar alle ondernemers hun eigen artiesten zullen presenteren. In onderlinge samenspraak zal er een divers aanbod aangeboden worden. Hierin vinden wij lokale bekenden terug zoals DJ Kubes en DJ Nick Sijmen (bekend van Meerlive en Haarlemmermeer Culinair) maar ook bijvoorbeeld Marcia Metz (bekend van DanceSing). Naast de muzikale line-up zal Kingsday Concourslaan de oer- Hollandse gezelligheid weer terugbrengen in ons dorp.

Bij het entertainment zal men moeten denken aan zowel aanbod op het podium als interactieve spelletjes in de gehele laan. Ook voor de jongste onder ons zal er genoeg te beleven zijn. Spijkerpoepen, koekhappen en dergelijke zullen door de gehele straat aangeboden worden. Tevens zullen er verschillende superhelden, prinsen of figuren van TV in de Concourslaan aanwezig zijn tussen 12 en 4. In samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers bewerkstelligen wij dit.

Omdat de gehele straat al verschillende horeca bevat, zal er dan ook een divers aanbod van bieren, wijnen, fris en natuurlijk eten zijn. Al met al de gezelligheid die wij graag in Hoofddorp zien. Hiernaast biedt dit ook de gelegenheid tot afterparty’s op de verschillende locaties in de Concourslaan. Mocht er regen zijn, is het terrein niet alleen gedeeltelijk overkapt ook zijn er dus natuurlijk ook nog gewoon de zaken zelf. De horeca gelegen in de straat bestaat uit Anak Blitar, Bar La Vitesse, Brute Burgers, Buoni Amicii, Come To Thai Wok, Da Rosario, Nozem, Revan Pera en Sphinx. In toevoeging zullen er Cocktails van Bob & Frank geserveerd wordn, ijsjes te verkrijgen zijn van Het Ijsmoment en friet van Woody’s Bakfrites, allen onder leiding van Hoofddorpse Ondernemers. Al met al, het aanbod is divers!

Dit evenement bestaat uit een zelf-financierend jong comité. De rede dat het initiatief leven is ingeblazen komt uit het gezamenlijk gemis naar het ouderwetse Koninginnedag gevoel. Met het eigen nostalgische gevoel is er om de tafel gezeten en is er een concept uitgerold. Dit is de eerste editie van hopelijk nog vele die volgen!