• Photographer: Nicolette Zandee-V
  • Photographer: Nicolette Zandee-V
  • Photographer: Nicolette Zandee-V
  • Photographer: Nicolette Zandee-V

Fotografiecursus in Gambia

HAARLEMMERMEER In samenwerking met Stichting learn2Learn organiseert Travel2learn bijzondere (groep)reizen naar Gambia. Een bijzonder land dat inmiddels bij een groeiend aantal bezoekers een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten. Met zes uur vliegen ben je al in deze bijzondere West-Afrikaanse republiek.

Van 16 tot 23 maart 2018 organiseert Travel2learn een fotografiereis. "Als je een indrukwekkende reis naar Gambia wilt maken, waarbij je je fotovaardigheden wilt verbeteren, dan is deze reis een interessante optie", laat Marlies Verdonk van Stichting learn2Learn weten. "Je begeeft je tussen de lokale bevolking, ver weg van het drukke toeristische gebied. Je verblijft in een lodge midden in een typisch Gambiaans vissersdorp. Onder begeleiding van Travel2learn laten wij jou kennismaken met het leven en gebruiken van de lokale bevolking."

De Hoofddorpse Nicolette Verbeek van Verbeek Fotografie zal deze reis op het gebied van fotografie begeleiden. De kleurenpracht in Gambia is ongekend en haar fotogenieke bevolking ronduit inspirerend.

Een spiegelreflex camera of een compact camera, het is de fotograaf die de foto maakt. Hiervoor moet je je camera wel goed kennen. "Tijdens deze reis leg ik op eenvoudige manier uit hoe de meeste camera's werken en wat je kan doen om het 'perfecte' plaatje te maken", vertelt Verbeek.

Op donderdag 18 januari is er vanaf 19.30 uur is er een informatieavond over bovenstaande reis aan de Vosselaan 152 (Sportcomplex de Vosse) in Hillegom. Aanmelden kan ook via info@travel2learn.nl of 06-33941822 (WhatsApp).