Fotowedstrijd Haarlemmermeer in bloei

HAARLEMMERMEER Voor de derde keer op rij organiseert Groei&Bloei afd. Haarlemmermeer tijdens de Nationale Tuinweek van 11 t/m 18 juni een fotowedstrijd. Het thema voor de Nationale Tuinweek is: Nederland in Bloei. De lokale afdeling kiest voor 'Haarlemmermeer in bloei'.

De ingezonden foto's worden in drie verschillende categorieën ingedeeld en worden tentoongesteld in een van de deelnemende tuinen aan de open tuindag op zaterdag 18 juni van 10 - 16 uur. Het publiek van de open tuindag is de jury. Zij bepaalt welke foto wint.

De spelregels voor deelname aan de fotowedstrijd zijn als volgt:

maximaal 1 foto per deelnemer; mail de digitale foto naar Ineke Oostra: oostzee@kpnmail.nl met vermelding van naam en telefoonnummer; doe er een korte omschrijving bij waarom juist voor deze foto is gekozen; het fotobestand moet minmiaal 1 MB zijn; de foto moet door de inzender gemaakt zijn.

Inzenden kan tot uiterlijk maandag 1 juni 2016.

De hoofdprijs is een vergroting van de winnende foto op posterformaat (40x60), aangeboden door Foto De Bock te Hoofddorp. Ook worden de foto's na afloop van de open tuindag bij hen in de winkel tentoongesteld. 

De Nationale tuinweek wordt afgesloten op zaterdag 18 juni met de open tuindag, die dit jaar in de wijk Toolenburg in Hoofddorp wordt gehouden. Voor meer informatie zie www.haarlemmermeer.groei.nl.