• Redactie

Fotowedstrijd voor nieuwe dorpsgids

BADHOEVEDORP Inwoners van Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwe Meer kunnen meedoen aan een fotowedstrijd voor hun nieuwe dorpsgids. Voor de winnende foto's worden tevens waardebonnen van 75, 50 en 25 euro ter beschikking gesteld.

Stichting Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp hebben besloten dat de nieuwe dorpsgids niet alleen vóór bewoners, maar ook met bewoners gemaakt wordt. Daarom organiseren zij een fotowedstrijd, waarbij 3 foto's een speciale plaats krijgen in de Dorpsgids. De dorpsgids wordt dit voorjaar verspreid.

Een jury bestaande uit Renée Heijmans van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Peter Schrauwen van Maatvast beoordeelt de foto's. Zij bepaalt welke foto's worden beloond met een speciale plaats in de gemeentegids en een waardebon van respectievelijk 75, 50 en 25 euro.

Foto's insturen kan t/m vrijdag 20 januari 2017 via secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl onder vermelding van naam en adresgegevens. De winnende foto's worden in de dorpsgids opgenomen, op de sites www.maatvast.nl en www.Dorpsraadbadhoevedorp.nl geplaatst en in de lokale kranten. Winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Het wedstrijdregelement (zoals grootte foto en aantal foto's) staat op de site van Maatvast/nieuws 2017.

Voor meer informatie: peter.schrauwen@maatvast.nl.