Gemeente doet mee aan Woningmarkt met symposium

HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer gaat deelnemen aan de Woningmarkt 2015 die vrijdag 17 en zaterdag 18 april wordt gehouden in het centrum van Hoofddorp. Dat heeft wethouder Tom Horn namens de gemeente toegezegd. De tweede editie krijgt als thema Cijfers & Dromen.

Wethouder Tom Horn deed de toezegging tijdens een korte bijeenkomst in het raadhuis te Hoofddorp. Daar mocht hij uit handen van Remco Pols, regiomanager Ymere, een ingelijst exemplaar in ontvangst nemen van het verslag van het symposium 2014 inclusief de bijlage die als aankondiging opgenomen was in HCnieuws.

Het eerste symposium was volgens de initiatiefnemers met 80 bezoekers aan het symposium en ongeveer 700 bezoekers aan de woningmarkt (met 25 standhouders) een groot succes. Reden te meer voor Ymere, AM, de Rabobank Regio Schiphol en Laurens Schenk (als lid van de adviesraad van Ymere) om ook in 2015 een woningmarkt inclusief symposium te organiseren.

De gemeente haakt nu in op dit initiatief zodat tijdens de tweede editie alle betrokken partijen aanwezig zijn. Bij de organisatie van de twee evenementen is dit jaar ook Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol betrokken.

(later meer)