Harmonieplein zonnig middelpunt van Indian Summer Market

NIEUW-VENNEP De Indian Summer Market in het centrum van Nieuw-Vennep, georganiseerd door de winkeliers van Venneperhart in samenwerking met Stichting Maatvast en Pier K, is mede dankzij het prachtige nazomerweer zeer succesvol verlopen. Afgelopen zaterdag liepen de bezoekers via het Harmonieplein naar de Venneperstraat langs de diverse marktkramen en konden zo genieten van een rijk aanbod aan eten en drinken.

Op de Harmoniekoepel was er vanaf 10 uur een muziekprogramma met optredens van het Haarlemmermeerse Duo Overstag. Vervolgens trad de exotisch en sfeervolle

Hawaiiaanse band de 'Kameha Strings' op en tot slot was er een spetterend concert van de Sixties band 'Second Half'.

Het evenement heeft bewezen, dat de verbinding van het Harmonieplein met de muziekkoepel en het winkelhart van Nieuw-Vennep wel degelijk kan leiden tot een meer intensieve uitwisseling en versteviging van contacten om voor het publiek het winkelen in het centrum nog aantrekkelijker te maken.

Volgende activiteit op de muziekkoepel zijn optredens van de groep Nostalgia en het duo Jazz'n More tijdens de Kofferbakmarkt die gehouden zal worden op zaterdag 26 september van 10 tot 16 uur op het Harmonieplein.