Het wordt dit seizoen genieten voor de musicalliefhebbers in De Meerse

HOOFDDORP De Meerse biedt het komende seizoen een gevarieerd aanbod van musicals en shows. Het seizoen 2015/2016 belooft daarmee een mooi jaar te worden voor de musicalliefhebber. De voorstellingen zijn zowel in de grote zaal als de kleine zaal van De Meerse te zien. De losse kaartverkoop voor deze voorstellingen is inmiddels gestart.

Roos van Erkel en Jim Bakkum spelen komend seizoen in de musical 'Het meisje met het rode haar'. Een voorstelling over verzetsstrijder Hannie Schaft en haar drijfveren. Paul Groot kruipt in de huid van Robert Long in deze gelijknamige musical. Onder meer Marjolijn Touw en Mariska van Kolck spelen in de heerlijke musical 'NONsens' en Birgit Schuurman en Han Oldigs ('Vijftig Tinten… de parodie') duiken in de wereld van de voetbalvrouwen in 'Pumps en Penalties'.

JEANS komt maar liefst twee keer naar De Meerse. Zij zijn inmiddels toe aan hun 25e show, een jubileum-editie dus. Ooit waren bekende sterren als Tony Neef, Antje Monteiro en Pearl Josephzoon onbekende, maar zeer talentvolle tieners toen ze begonnen met JEANS. Met JEANSTeenZ laat JEANS een lang gekoesterde wens in vervulling gaan; een JEANS-show voor en door TeenZ.

Berthold Gunster komt terug met een nieuwe avond Omdenken. Deze keer over de explosieve wereld van het opvoeden. Een verfrissende avond om over na te denken en natuurlijk te lachen. Ook Maarten van Rossem geeft graag zijn visie op de maatschappij. U zult versteld staan van de ongelofelijke verhalen waarin hij hedendaagse gebeurtenissen scherp analyseert en misconcepties blootlegt.

Tevens zullen Tineke Schouten, Percossa, Simone Kleinsma en Het Groot Niet Te Vermijden De Meerse aandoen. Een magische avond beleeft u met de Magic Show van Christian Farla. Een mix van vingervlugge magie, zwevende dames, komische effecten en super spannende ontsnappingsacts.

Voor meer informatie en reserveren: www.demeerse.nl.