Hoofddorps bedrijf genomineerd voor Beste Werkgever Award

HOOFDDORP Effectory en Intermediar organiseren dit jaar voor de vijftiende keer Het Beste Werkgevers Onderzoek. Het in Hoofddorp gevestigde Dura Vermeer Beton- en Waterbouw is één van de genomineerden voor de titel 'Beste Werkgever van Nederland'. De winnaars worden in oktober bekend gemaakt.

Er zijn in totaal 100 organisaties genomineerd die kans maken op deze titel die gaat over (goed) werkgeverschap in Nederland. 18 van hen komen uit Noord-Holland. De scores van de organisaties zijn gebaseerd op de feedback van de eigen medewerkers. Aan het onderzoek hebben dit jaar bijna 350 organisaties deelgenomen. In totaal beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever.

Onder de genomineerden bevinden zich het Antoni van Leeuwenhoek, PWN, Schiphol Group en Dura Vermeer Beton- en Waterbouw.

De 'Beste Werkgevers Score' is een gemiddelde van de volgende zes elementen: organisatietevredenheid, baantevredenheid, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

Zie tevens www.beste-werkgevers.nl/genomineerden.