Inschrijven voor sportmeerkamp dorpsfeest

RIJSENHOUT Liefhebbers van sport kunnen zich nog steeds inschrijven voor het sportmeerkamp, onderdeel van het Dorpsfeest Rijsenhout. Het dorpsfeest is van 11 t/m 17 juni.

Het dorpsfeest besteedt veel aandacht aan sport. Op woensdag 14 juni is er touwtrekken op het terrein van ijsclub de Blauwe Beugel. Bij de tennisclub is er op vrijdagavond een behendigheidswedstrijd. Tenslotte wordt er op zaterdag 17 juni een zeskamp gehouden op het terrein van voetbalclub SCW. Sportploegen bestaande uit 6 personen kunnen hieraan deelnemen. Inschrijven voor de losse onderdelen is mogelijk, maar aan alle 3 meedoen geeft de gehele ploeg recht op vrijkaarten voor de slotavond op zaterdag. Hier zal dan ook de wisselbeker voor de winnaars worden uitgereikt.

Naast alle sport is er veel te doen voor de kinderen uit Rijsenhout. Zo is er op woensdag 14 juni de buitenspeeldag op de Werf en op donderdag de 'dikke banden race' voorafgaand aan de wielerronde. Op vrijdagavond is er de kinderdisco en de NIXX avond voor de jeugd. Voor de ouderen is er een 55+ beurs in de Ontmoetingskerk is er op twee avonden de gelegenheid om met elkaar te kaarten en gezellig samen te zijn.

Het volledige programma staat op www.dorpsfeestrijsenhout.nl. Opgeven voor sportevenementen kan via dorpsfeestrijsenhout@gmail.com.