Laatste dagen KinderActiviteitenWeek Hoofddorp

HOOFDDORP De gehele week zijn er in Hoofddorp allerlei kinderactiviteiten. Tot en met vrijdag 10 juli is er nog veel te doen met als afsluiting spetterende kinderdisco's. De activiteiten vinden plaats in het P-Punt in de wijk Graan voor Visch, de wijkgebouwen De Amazone en De Veste in de wijk Toolenburg en wijkgebouw 't Kattegat in Bornholm.

Een greep uit het gevarieerde programma aan activiteiten: Heel Graan voor Visch bakt, een optreden van Jeugdcircus Acrobatico, pizza's bakken, een kids rommelmarkt, Toolenburg got Talent, oudhollandse spelen en Cola disco's. En nog veel meer….

De KinderActiviteitenWeek in Hoofddorp vormt de start van in totaal vier activiteitenweken in Haarlemmermeer gedurende de zomermaanden. Zo wordt dit evenement ook georganiseerd in en rondom jongerencentrum Studio 5 in Hoofddorp, op verschillende plekken in Nieuw Vennep en in Badhoevedorp.

Voor meer informatie over het specifieke programma in Hoofddorp, maar ook de tijden, het programma en aanmeldmogelijkheden van de overige KinderActiviteitenWeken die dit jaar worden georganiseerd, zie de website www.kinderactiviteitenwekenhaarlemmermeer.nl.