• Eigen foto

Maak jij de ultieme zomerfoto?

HAARLEMMERMEER Maakt jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van HCnieuws.nl en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen!

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van HCnieuws.nl.

HOOFDPRIJS De ingezonden foto´s zijn te bewonderen in de fotogalerij op HCnieuws.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie onder alle inzendingen van de titels die BDUmedia in de regio uitgeeft, de mooiste zomerfoto van 2018. De maker van de mooiste zomerfoto wint een ballonvaart voor 2 personen, beschikbaar gesteld door BDUmedia.

DEELNEMEN Je zomerfoto inzenden? Ga naar www.HCnieuws.nl/zomerfoto

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Deelnemen: www.HCnieuws.nl/zomerfoto