• Meer Radio

Meer Radio nu overal in Haarlemmermeer te beluisteren

HOOFDDORP Meer Radio is vanaf nu overal in Haarlemmermeer via een zuiver radiosignaal op de vaste frequenties 105.5 en 106.6 FM prima te ontvangen.

Regelmatig kwamen er opmerking over het slechte ontvangst van Meer Radio op bepaalde plekken in Haarlemmermeer. Als streekomroep hebben zij de verantwoording om het juiste signaal op de gewenste plaats aan te bieden. Het technisch-team heeft onderzoek gedaan naar de feiten en kwamen met de conclusies dat de antennes die gebruikt worden voor de frequentie 105.5 en 106.6 FM hoger geplaatst diende te worden.

Dit kon onder geen beding worden gerealiseerd op de toen gebruikte locaties. Bezwaren waren dat het onveilig was en aantasting van het aanzien gezicht van de gebouwen. Een oplossing is gevonden door de antennes te plaatsen in de mast van Shere Masten op ongeveer 10 meter afstand van de studio. Onlangs werd met geplande precisie de antennes door Broadcast Partners gemonteerd in de mast en werden de zenders verhuisd naar de studio van Meer Radio aan de Kruisweg in Hoofddorp.