• Archief

Meeste steun voor Badhoevedorp komt van EEN Haarlemmermeer

BADHOEVEDORP De uitkomsten van de politieke avond in Badhoevedorp zijn verwerkt. Alles overziend lijkt de lokale partij EEN Haarlemmermeer zich het meest te willen inzetten voor het dorp.

Op de drukbezochte politieke avond op 29 oktober waren elf politieke partijen vertegenwoordigd. Op de VVD na hadden de partijen vooraf een enquête over Badhoevedorp ingevuld. Om de dorpsbewoners te ondersteunen in hun stemkeuze heeft de dorpsraad de antwoorden van deze enquête geplaatst op de site www.hallobadhoevedorp.nl. Ook het verslag van de avond en de vragen uit het publiek zijn op deze site geplaatst.

De dorpsraad denkt dat het goed gelukt is de politieke partijen kritisch naar de gang van zaken in Badhoevedorp te laten kijken. De gehouden quiz was bedoeld om het kennisniveau over het dorp op te krikken, de vooroordelen te slechten en na te denken over wat er allemaal besloten is over het Badhoevedorp na de A9.

Op deze avond riep vooral het onderwerp inrichting van het nieuwe centrum in Badhoevedorp bij de bijna tweehonderd aanwezigen veel vraagtekens op. Verschillende bewonersgroepen zijn in actie gekomen voor een beter alternatief-ontwerp voor het dorpscentrum.