• Indy Kames

    Indy Kames

Miss Teen Noord-Holland 2019 Indy Kames zet zich in voor het goede doel

20-08-2019, 14:39 | Lezersnieuws | Indy

Indy Kames (16) uit Hoofddorp is Miss Teen of Noord-Holland 2019 en zet zich in voor het goede doel de LINDA. Foundation.   

‘Armoede is op je verjaardag ziek gemeld worden omdat er geen geld is voor een traktatie…’

De LINDA.Foundation is een organisatie van Linda de Mol die gezinnen met kinderen in Nederland steunt die het financieel zwaar hebben. De LINDA.Foundation richt zich op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor financiële problemen maar er wel onder lijden. In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede.

Doormiddel van een spannende winactie hoopt Indy deze laatste week tot 29 aug a.s. nog meer donateurs en aandacht te trekken voor de LINDA.Foundation. Wilt u meehelpen om een mooi bedrag voor deze gezinnen met kinderen op te halen? Dat kan!

In samenwerking met de Kennemer Zweefvlieg Club KZC mag Indy een zweefvlucht weggeven boven de duinen van Noordwijkerhout! Lijkt het je gaaf om een vlucht te maken boven de duinen, de zee en de Bollenstreek? Doneer dan nu!

Wat moet u doen om deze actie te winnen?

Doneer zichtbaar aan de LINDA.Foundation via deze link,

https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/indy-kames-2 

Indy krijgt hiervan automatisch een bevestiging.  
Doneren kan tot 29 augustus. Op 30 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. In overleg zullen we dan afspreken wanneer de vlucht zal plaatsvinden.

SAMEN staan we sterk en kunnen wij kinderen en gezinnen HELPEN, zegt Indy. Met uw donatie kunnen kinderen weer even onbezorgd kind zijn. Met een kleine donatie ben ik u al enorm dankbaar en u maakt kans op deze prachtige prijs. Bij de nieuwe ijssalon “Luciano’s” in Hoofddorp Floriande staat ook een doneer-boxje waar u een donatie in kan achterlaten.  Ik zet mij 100% in voor de LINDA.FOUNDATION, helpt u mij mee?

Indy is in de race om de nieuwe Miss Teen of the Netherlands 2019 te worden en bereidt zich momenteel samen met alle andere Missen in Limburg voor op de Nederlandse finale. Op vrijdag 30 augustus vindt deze finale plaats in Hilversum in Studio 21 en wordt  gepresenteerd door o.a. Fred van Leer. Check de site van Miss Beauty of the Netherlands voor verdere informatie,  https://missbeautynetherlands.com