• Indy Kames

    Marco Ter Beek

Miss Teen of Noord-Holland is klaar voor landelijke finale!

26-08-2019, 23:05 | Lezersnieuws | Indy

Na een voortraject van ruim 8 maanden is het eindelijk zo ver. Op vrijdag 30 augustus  a.s. vindt de landelijke Missverkiezing van Miss Beauty of the Netherlands plaats in Studio 21 in Hilversum.

Indy Kames, 16 jaar uit Hoofddorp, is Miss Teen of Noord-Holland 2019 en zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de grote landelijk finale. Ze gaat het opnemen tegen de andere 11 provinciale finalisten.

Indy heeft een drukke zomervakantie achter de rug waarin voor haar alles in het teken stond van de Missverkiezing. "We hebben veel leuke en leerzame activiteiten gedaan zoals een sportdag, fotoshoots, make-up workshops en nog veel meer."

“Deze zomer heb ik mij ook ingezet en aandacht gevraagd voor het goede doel de LINDA.Foundation.  Dit is een organisatie die Linda de Mol heeft opgericht voor kinderen in Nederland wiens ouders het financieel niet breed hebben en nooit wat extra's kunnen doen. D.m.v. oude spullen te verkopen, op de Lelystadse Hippiemarkt te helpen,  flessen en geld in te zamelen in de buurt, heb ik ruim 300 euro opgehaald. Dit komt ten goede van kinderen in Noord-Holland. Het eindbedrag wat we met alle Missen dit jaar hebben opgehaald zal tijdens de show bekend worden gemaakt en worden overhandigd aan deze mooie organisatie. T/m donderdagavond 29 augustus 23.59 uur kan er nog via mijn persoonlijke pagina gedoneerd worden via deze link https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/indy-kames-2. 

"Ik hoop natuurlijk dat ik vrijdag ga winnen! Mocht ik de landelijke titel mee naar huis nemen zal ik volgende zomer naar Mexico afreizen voor Miss Teenager Universe, dat zou echt een droom zijn die werkelijkheid wordt!"
"Wat ik van dit hele traject geleerd heb is dat het niet alleen maar om het uiterlijk maar ook juist om je innerlijk gaat. Het is écht meer dan alleen maar mooi zijn. Voor mij is dit alles echt een fantastische ervaring geweest. Het aankomend jaar staat sowieso nog in het teken van het ‘Miss’ zijn; we gaan nieuwe meiden scouten en jureren bij o.a. de casting voor het traject van 2020. Uiteindelijk moet ik mijn kroontje doorgeven aan de nieuwe Miss Teen of Noord-Holland.”

Er kan nog op Indy gestemd worden tot donderdagavond 23.59 uur door een SMS te sturen naar 3010 met de tekst: Poll Teen Indy  (1,10 per bericht. )