• PR

Met Freek Vonk op wereldreis

AMSTERDAM Freek Vonk staat op 27, 28 en 29 december met zijn nieuwe show in de AFAS Live in Amsterdam. Tijdens de familieshows die dr. Freek Vonk in de kerstvakantie geeft neemt hij de bezoekers mee op een virtuele reis om de wereld. NAAM EDITIE geeft kaarten weg!

De show is het vertrekpunt voor een spectaculaire reis om de wereld. Het is een 90 minuten durende familieshow waarbij Freek de meest bijzondere en gave dieren voorbij laat komen. Freek gaf de afgelopen jaren tientallen shows. 'Zeven maanden per jaar reis ik de hele wereld over, maar het hoogtepunt van het jaar is om mijn avonturen met iedereen te mogen delen. Ik kijk er weer waanzinnig naar uit', zegt Freek enthousiast. 'Laatst nog heb mijn eerste wilde berggorilla gespot, 150 kilo, één bonk spieren, dominant, slim maar ook de meest bedreigde gorilla, er zijn er nog maar 800. Over deze en natuurlijk vele andere avonturen ga ik in mijn live show vertellen'.

De avonturen die hij daar heeft meegemaakt komen tot leven in de familievoorstelling voor alle leeftijden. De show bevat zowel spannende als leerzame momenten en daarnaast zal Freek natuurlijk ook vragen uit het publiek beantwoorden!

De laatste kaarten voor 'Freek Vonk Live Op Wereldreis' zijn nu verkrijgbaar vanaf 19 euro via www.freekvonklive.nl. Maar deze krant geeft ook kaarten weg. Stuur een mail naar wwnieuwvennep@bdu.nl met de reden waarom nu juist jullie (2 kaarten per winnaar) naar Freek moeten. Doe dit voor maandag 11 december.