• ZHZActueel.nl

Mishandeling politiemedewerker na melding geluidsoverlast

NIEUW-VENNEP De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen van 19 en 20 jaar uit Nieuw-Vennep en op zondag een 47-jarige vrouw uit Nieuw-Vennep aangehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag kwamen vanuit de meldkamer meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen aan het Remmersteinpark. Gearriveerde agenten gingen hier in gesprek met een vrouw. Een man bemoeide zich hiermee en omdat hij zich misdroeg en weigerde weg te gaan, werd hij aangehouden. Zo ontstond er een grimmige sfeer omdat een groep bezoekers van het feestje zich vervolgens ging bemoeiden met de aanhouding. Een van de agenten kreeg een duw en een schop tegen zijn hoofd. Deze verdachte is ook aangehouden. Ook een tweede man die niet wilde luisteren naar de politie werd gearresteerd. Hondengeleiders zijn ingezet om de groep uit elkaar te krijgen.

De politie roept getuigen op zich te melden via: 0900-8844. Anoniem melding maken kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of via het online formulier: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.