• Voor de derde keer komt Waylon met band naar Meerlive

    Jan Aukes
  • Walter Kroes

    Jan Aukes
  • DJ John Macraven

    Jan Aukes

Waylon op jubilerend Meerlive

HOOFDDORP Ook voor deze twintigste Meerlive in Hoofddorp contracteerden organisatie en sponsoren vele aansprekende artiesten. Het vierdaagse muziekevenement ontwikkelde zich tot een podium waar artiesten graag komen. Sterker nog, meerdere artiesten traden inmiddels al meerdere malen in Hoofddorp op. Vorige week de programmering op de donderdag en de vrijdag, deze week deel 2 met de programmering op zaterdag 7 en zondag 8 september.

MEERLIVE YOUNG Mede namens de Raad van Advies benadrukt (organisator van het eerste uur) Martin Langeveld het unieke karakter van Meerlive. "Zeker als je kijkt naar de tijd dat het al bestaat, dat is weinigen gegeven, zeker niet in combinatie met de gratis toegang. Meerlive ontwikkelde zich en dat maakte dat wij in ruil voor de grootste Perfect Sky op één avond een kleine bijdrage in de kosten vragen. Voor het overige zijn het de sponsors die het mogelijk maken om ieder jaar weer de beste artiesten naar Hoofddorp te halen. Waarbij je wel rekening moet houden met de veiligheidsmaatregelen, die ook steeds meer toenemen. Nieuw is dit jaar Meerlive Young. Onder het motto 'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!' krijgt een jong en enthousiast organisatieteam (Sven Shevtzoff, Jasper Akkerman en Daan Verstraten) de kans om op zaterdagmiddag een gratis toegankelijk evenement voor de jeugd tussen 14 en 21 jaar op te zetten. Zij zorgen zelf voor de sponsoring, de selectie van de optredens en alles wat er verder bij komt kijken."

ZATERDAGAVOND Op de (betaalde) zaterdagavond treedt Lil Kleine op. Deze bekende, veelzijdige rapper, zanger, presentator en acteur met zijn enorme schare fans. Daar houdt het niet mee op, want voor de derde keer komt ook Waylon met band naar Meerlive. Deze ras performer weet iedere keer weer te verrassen met liveoptredens. Wulf zal op deze avond ook een optreden verzorgen. Hij was te horen op de hit 'Summer On You' uit 2016 met Sam Feldt, Lucas en Steve. Inmiddels zingt hij ook solo en maakte naam met de single 'Mind Make Up'. Kortom iemand die het Meerlive-publiek absoluut zal verrassen.

ZONDAG De zondagmiddag staat weer grotendeels in het teken van het Nederlandse lied. De middag wordt geopend met 'The Originals'. Een bijzondere band die werkelijk alles op verzoek speelt. Een optreden dat je absoluut niet mag missen. Uiteraard geldt dat ook voor vaste Meerlive-artiest Wolter Kroes. Hij is er vanaf de allereerste editie bij geweest en heeft tot nu toe geen Meerlive overgeslagen. Andere artiesten op deze middag zijn Quincy, Yves Berendse en Ramon Sandbergen.

Jacob Dekker