• johannes van Roijen, Ivar Leliveld en Gijs de Leeuw.

    Justa van Bergen

Muziekschool Badhoevedorp biedt op 20 en 27 juni voorspeelavonden bij Terpstra Muziek Drumland

BADHOEVEDORP Op donderdag 20 en 27 juni organiseert Muziekschool Badhoevedorp om 19.00 uur hun jaarlijkse voorspeelavonden voor zijn leerlingen. Door de groei in leerlingenaantal, het aantal instrumenten waarin les kan worden gevolgd en het aantal studenten die willen voorspelen heeft Muziekschool Badhoevedorp vanaf dit schooljaar besloten om er zelfs twee voorspeelavonden van te maken in plaats van slechts één avond zoals voorgaande jaren. Om het nieuwe talent een professioneel podium te bieden wordt de voorspeelavond gehouden bij Terpstra Muziek Drumland te Lijnden.

Sinds de opening in oktober 2015 zijn de oprichters Johannes van Roijen, Ivar Leliveld en Gijs de Leeuw erin geslaagd om een breed aanbod van muziekdisciplines aan te bieden voor jong en oud.
Hoewel de muziekschool zich natuurlijk vooral richt op het jonge talent en op kinderen is er onder het motto "het is nooit te laat om te beginnen" ook voldoende aandacht om juist ouderen te helpen om hun lang begeerde instrument eindelijk te leren bespelen.

Muziekschool Badhoevedorp biedt verschillende lessen aan: gitaar-, drum-, zang-, piano en saxofoonlessen, music production/DJ-les en singer-songwriterlessen. Tevens worden er weer voor het tweede schooljaar op rij bandlessen aangeboden. Het jonge talent kan op deze manier band- en podiumervaring opdoen en heeft al enkele optredens binnen en buiten de Muziekschool gegeven. Muziekschool Badhoevedorp is dan ook uitermate trots om wederom een optreden van de muziekschoolband te mogen aankondigen. Naast de reguliere muzieklessen organiseert Muziekschool Badhoevedorp ook regelmatig workshops op verschillende scholen in Badhoevedorp en omgeving.

Iedereen is van harte welkom om op donderdag 20 en/of 27 juni kennis te maken met de leraren en leerlingen. De docenten beantwoorden al uw vragen en u kunt ook gelijk een afspraak maken voor een proefles. Op de website www.muziekschoolbadhoevedorp.nl kunt u zich ook aanmelden voor een proefles.

De wekelijkse muzieklessen duren 30 minuten. De leerlingen kunnen privélessen of duolessen volgen. Eén van de speerpunten van de muziekschool is de grote mate van continuïteit van de lessen met 42 lessen per jaar, mits er geen nationale feestdag op de lesdag valt. Er wordt niet gewerkt met jaarcontracten en u kunt ten alle tijde opzeggen met een opzegtermijn van slechts 2 maanden.
                                        
Muziekschool Badhoevedorp is gevestigd aan de Sloterweg 303 in het gebouw Atrium (naast het Ramada Hotel). Er zal in de loop van komend schooljaar ook weer een open dag georganiseerd worden, waarover meer wanneer de exacte datum bekend zal zijn. Iedereen die interesse in muzieklessen heeft, is uiteraard ook dan weer van harte welkom om langs te komen om kennis te maken met de muziekschool en zijn docenten.