• ROBERTJOORE fotobureua R&M Joore

Nederstigt bezoekt jubilerend echtpaar Spreeuw

NIEUW-VENNEP Echtpaar Spreeuw heeft gisteren bezoek gehad van loco-burgemeester John Nederstigt. Het echtpaar vierde die dag hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Toen meneer Spreeuw een uitnodiging voor een bruiloftsfeestje kreeg vroeg hij het leuke zusje van een goede vriend om hem te vergezellen. Deze eerste avond samen uit mondde uit in een hechte verkering tussen deze twee geboren en getogen Vennepers.

Meneer Spreeuw heeft zo'n 45 jaar als smid en hoefsmid bij de Fa. van Driel en Zn in Nieuw-Vennep gewerkt en is bij zijn 40-jarig jubileum Koninklijk onderscheiden. Mevrouw Spreeuw heeft tot het huwelijk als hulp in de huishouding bij verschillende mensen gewerkt. Na haar huwelijk werd zij huisvrouw en moeder.

Het echtpaar Spreeuw is altijd zeer reislustig geweest. Het hoogtepunt van hun reizen was de rondreis met een camper door Canada, deze kregen zij cadeau voor hun 50-jarig huwelijk. Bijzonder detail van hun reizen is dat ze aan één van hun vele vakantiereizen een stel vrienden hebben overgehouden waar ze nu na zo'n 35 jaar nog bevriend mee zijn.