• pr

Op pad in de regio

Wandelen

HOOFDDORP Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt elke maandag vanaf Buurthuis De Amazone (Mathilde Wibautstraat 22,) gratis natuurwandelingen aan, start om 10.00 uur.

Fietsen

HOOFDDORP Fietsen met (klein)kinderen is spannend, uitdagend en afwisselend. Samen met de (klein)kinderen de Haarlemmermeer verkennen? Dat kan tijdens de avondfiets4daagse van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni georganiseerd door RTC Hoofddorp. Men kan één avond, meerdere of alle avonden meedoen.

Hardlopen

HAARLEMMERMEER Op 22 en 23 juni wordt voor de tweede keer de SamenLoop voor Hoop gehouden in de Haarlemmermeer. Dit is een uniek en onvergetelijk 24-uurs wandelevenement, waarmee geld wordt ingezameld voor het Koningin Wilhelmina Fonds, KWF kankerbestrijding.

Alzheimer

HOOFDDORP Het Alzheimer Café Hoofddorp wordt gehouden op dinsdag 25 juni en gaat over woonvormen. Aanvang in Huis van de Buurt Floriande, Hankstraat 3: 19.30 uur.

Fietsen

HAARLEMMERMEER De avondfiets4daagse vindt plaats van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni en wordt georganiseerd door RTC Hoofddorp. Er routes van ongeveer 30 kilometer per dag. De start is vanaf sportcomplex Toolenburg. Inschrijven via rtc-hoofddorp.nl.

Audities theater

HOOFDDORP JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer houdt zondag 30 juni in Pier K audities voor de theater- en musicalproducties voor het komend seizoen. Opgeven via pier-k.nl of jeugdtheaterschool@pier-k.nl.

Panna Toernooi

HOOFDDORP Tijdens het zomerfeest op zaterdag 29 juni in het wijkpark Overbos organiseren 3 jongeren een Internationaal Panna Toernooi voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar oud. Tussen 12.45 en 16.00 wordt er gespeeld. Aanmelden via menesnu@gmail.com.