• pr
  • pr

Op pad in de regio

My Generation

HOOFDDORP Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding bieden iedere donderdag vanaf 14.30 uur My Generation in het café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw. Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Informatie via Misha de Jong 06-14646643. 27 juni vertelt manager Koos van Dijk over Herman Brood. Het gaat dan over de turbulente jaren waarin hij intensief samenwerkte met de kunstenaar en verkondiger van seks, drugs en rock 'n roll.

Slootjesdag

HOOFDDORP De Haarlemmermeerse Slootjesdag vindt zondag 30 juni tussen 11.00 en 15.00 uur plaats in de waterranden langs speelterrein Kleiland in Park21 ingang IJweg naast Ranzijn. Gidsen van de IVN afdeling Zuid Kennemerland lopen rond om meer te vertellen over wat er gevangen is. Neem zelf je eigen schepnetje en emmertje mee, als je die hebt.

Wijkfeest

HOOFDDORP Op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 17.00 vindt in het wijkpark Overbos en het aangrenzende winkelcentrum 't Paradijs het jaarlijkse zomer(wijk)feest plaats. Er is een breed aanbod, waaronder een braderie, diverse soorten entertainment en sport- en spelactiviteiten. De toegang tot dit evenement is gratis.

Slavernij

HOOFDDORP Op maandag 1 juli is er van 14.00 tot 16.00 uur een samenkomst bij het slavernijmonument aan de Kruisweg in Hoofddorp. Belangstellenden die mee willen herdenken zijn van harte welkom.

Kleuren

HOOFDDORP Op dinsdag 2 juli om 10.00 uur geeft HR adviseur Karin Michaëlis in de bibliotheek aan het Raadhuisplein een workshop over kleur en communicatie . Iedereen heeft een communicatiestijl en die kun je typeren met een kleur. Welke kleur bij jou overheersend is ontdek je hier. De workshop wordt gegeven tijdens JobTalk, de bijeenkomst voor werkzoekenden.