Op wereldreis tijdens de Kinderkunstweek van Pier K

HAARLEMMERMEER Pier K, centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, organiseert van 22 tot en met 26 augustus de Kinderkunstweek. De Kinderkunstweek is er speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Vijf dagen lang worden er van 10 en 16 uur allerlei leuke, creatieve en uitdagende workshops gegeven met als thema: Op Wereldreis.

Vijf dagen lang kunnen kinderen workshops volgen op het gebied van dans, theater, schilderen, media, muziek, sieraden maken en nog veel meer. Iedere dag staat een ander land centraal; van Amerika tot Frankrijk en van Egypte tot China. Naast het volgen van de workshops samen met leeftijdsgenootjes, wordt er iedere dag met zijn allen geluncht bij Pier K. Iedereen tussen de 6 en 12 jaar is van harte welkom om mee te doen!

De kosten bedragen € 25,- per dag of € 110,- voor de hele week (inclusief lunch). Inschrijven kan voor zowel Pier K Hoofddorp als Pier K Nieuw-Vennep. Neem voor meer informatie, het volledige programma of om in te schrijven contact op met Pier K via 023 566 95 65, info@pier-k.nl of bezoek de website: www.pier-k.nl.