Opzeggen ANBO lidmaantschap

HAARLEMMERMEER Haarlemmermeer telt drie lokale afdelingen van de ANBO. In de afgelopen weken is gebleken veel onrust te zijn binnen deze bond. De drie afdelingen, Zwanenburg-Halfweg, Haarlemmermeer-Noord en Haarlemmermeer-Zuid hebben inmiddels aangegeven met een nieuwe seniorenvereniging te beginnen en uit de landelijke ANBO te stappen.

De laatste 8 jaar is Ans Terpoorten-Laurent verantwoordelijk geweest voor ledenadministratie binnen de afdeling Noord. "Ik verzamel elke maand de mutaties en stuur deze dan naar het servicecenter. Dat heb ik de laatste maanden nog gedaan. Nu heb ik onlangs een bericht ontvangen dat deze niet meer verwerkt wordt."

Dat betekend dat opzeggingen die de afgelopen periode zijn aangemeld, niet verwerkt zullen worden. "Dat is heel vervelend", laat Terpoorten-Laurent weten. "Ik wil dus benadrukken dat de mensen - onze leden - zelf moeten opzeggen. Hetzij telefonisch, hetzij per mail. Zij moeten dit wel voor 1 december doen anders is het volgende maand weer tijd om te incasseren en deze keer € 40,-."

De leden van de lokale ANBO kunnen het hoofdkantoor in Woerden bereiken via 0348-466690 of mailen naar ledenservice@anbo.nl.