• Roeland Heuff
  • pr

1e editie Haarlemmermeer On Stage

HAARLEMMERMEER Een beroep kiezen is een zoekproces. Waar ben je goed in, waar word je blij van en welk beroep hoort daar bij? Zo'n 850 VMBO-leerlingen die meedoen aan de eerste editie van Haarlemmermeer On Stage staan voor de keuze: welke sector en vervolgopleiding ga ik kiezen? Doen en beleven in de praktijk helpt hen enorm bij het maken van een keuze. Wilt u hen een inkijkje geven in de praktijk van uw beroep? Werk dan mee aan het VMBO Beroepenfeest en de Doe Dag. Een initiatief vóór Haarlemmermeer dóór Haarlemmermeer.

Alle 2e jaars leerlingen van het HVC, KSH College, Haarlemmermeerlyceum, Praktijkschool De Linie, Hoofdvaart College en het Fioretti College in Hillegom doe mee!

Wat houdt Haarlemmermeer On Stage in?

Tijdens het Beroepenfeest op 3 maart 2020 in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep gaan de leerlingen in gesprek met alle mooie beroepen in deze regio. De leerlingen die interesse hebben in een bepaald beroep gaan 2 weken later op 19 maart 2020 op Doe Dag bij dit beroep en komen dan meer te weten over de werkplek en ze krijgen te zien wat het werk concreet inhoudt.

Een mooie manier om ondernemers kennis te laten maken met "de arbeidsmarkt van de toekomst". VMBO-leerlingen gaan vaak aan het werk in de regio waar ze naar school gaan. Daarom ontzettend belangrijk om al op jonge leeftijd de verbinding te leggen met al die mooie beroepen in onze regio

Heeft u een mooi beroep doe vooral mee!

Aanmelden: http://www.haarlemmermeeronstage.nl

Projectleider: Marlies de Back mail@haarlemmermeeronstage.nl