• google maps

Afsluitingen N200 en zijwegen in augustus en september

HALFWEG Vanaf 19 augustus zijn er diverse afsluitingen tussen Halfweg en Amsterdam.

De werkzaamheden van het project De Nieuwe N200 zijn in volle gang. Komende weken zijn er meerdere afsluitingen in Halfweg en op de N200 tussen Halfweg en Amsterdam. Automobilisten wordt geadviseerd de N200/Haarlemmerweg waar mogelijk te mijden.

Vanaf maandag 19 augustus zijn er minder rijstroken beschikbaar op de N200 ter hoogte van de kruising Oranje Nassaustraat. Op de Oranje Nassaustraat is er slechts 1 rijstrook beschikbaar voor verkeer naar de N200. Lokaal en doorgaand verkeer moet rekening houden met flinke drukte en extra reistijd.

In het weekend van 23 tot 26 augustus is de N200 dicht vanuit Haarlem richting Amsterdam tussen de Radarweg en de oprit A10. De oprit vanaf de N200 uit Haarlem en Amsterdam naar de A10 is ook afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Seineweg en de Basisweg (S102). Vanwege werkzaamheden bij de aansluiting Haarlemmerweg/Molenwerf rijdt tramlijn 19 van zaterdagavond 24 augustus tot maandagochtend 26 augustus een aangepaste route.

De aansluiting van de N200 met de Radarweg is vanaf vrijdagavond 6 september voor lange tijd afgesloten voor al het verkeer. De N200 oversteken bij de Radarweg is voor fietsers en voetgangers niet mogelijk. Zodra de Radarweg dichtgaat, is de Kimpoweg weer open voor verkeer. Tijdens de afsluiting van de Radarweg wordt alle verkeer omgeleid via de Kimpoweg.