• Archief

Babbelbox van 'Man bijt hond' staat in Hoofddorp

HOOFDDORP Met de terugkeer van 'Man bijt hond' deed SBS6 eerder dit jaar vele liefhebbers een groot plezier. Hoofddorpers hebben vandaag en morgen nog de kans onderdeel te worden van dit populaire tv-programma, want de beroemde Babbelbox staat momenteel in het centrum. 

Man bijt hond is een van oorsprong Vlaams televisieprogramma waarin aandacht is voor triviale alledaagse nieuwtjes en gewone onbekende mensen. Het programma werd tot 2015 uitgezonden door de NCRV maar werd van de buis gehaald. Dit tot verdriet van heel veel liefhebbers, die genoten van rubrieken als 'Van Grauwe Kat naar Muizenhol', 'De Veerkampjes' en 'Ons kent ons'.

AFLEVERINGEN Sinds augustus van dit jaar is er echter goed nieuws voor de fans. SBS6 maakt namelijk weer nieuwe afleveringen van het programma, inclusief de eveneens graag geziene rubriek 'De Babbelbox'. Heb jij altijd al eens de wens gehad in De Babbelbox te verschijnen? Dan is dit je kans. 

Het bekende apparaat staat namelijk momenteel in het Polderplein in Hoofddorp. Vandaag en morgen kunnen bezoekers van het winkelcentrum nog kans maken op een 'moment of fame' door antwoord te geven op de vraag van de dag.