• Ton Dijkstra

Cultuuragenda voor gemeente Haarlemmermeer

Do 7 november

Hoofddorp

Cabaret

Peter Heerschop met het Ministerie van Enthousiasme, De Meerse (Het Cultuurgebouw), 20.15 uur.

Cabaret

Micha Wertheim met Voor Alle Duidelijkheid, De Meerse (Het Cultuurgebouw), 20:30 uur.

Muziek

Courbois Somers Courbois, jazzrock, bluesrock, crossover geen jazz met een rockdrummer, maar bluesrock met een jazzdrummer. Twee giganten samen met Nederlands beste rock-gitarist! Een uniek concert als cafésupport naast Wooten Brothers. Open: 17:00, aanvang: 19:30, tot: 20:30.

Muziek

Wooten Brothers, de Wooten Brothers worden al meer dan 4 decennia geprezen om hun innovatieve muziek waarin de grenzen van jazz, funk, soul, R&B, rock en bluegrass worden herschreven. Herenigd, zullen de Wooten Brothers zorgen voor een legendarische show! Open: 20:00, aanvang: 21:00.

Vr 8 november

Hoofddorp

Muziek

ABBA Gold - Tribute to ABBA in De Meerse (Het Cultuurgebouw), aanvang 20.15 uur. De muziek van Abba is populairder dan ooit. De destijds baanbrekende muziek wordt nog steeds volop gekopieerd en 'geleend' in hedendaagse popliedjes.

Muziek

Marcel de Groot - DOOR, vorig seizoen was deze voorstelling razendsnel uitverkocht. Dit seizoen dus nog keer voor diegene die het gemist hebben. Het Oude Raadhuis (Het Cultuurgebouw), 20:30 uur.

Dans

Lonneke van Leth - Een Romeo & Julia / De Dood en het Meisje, De Meerse (Het Cultuurgebouw), 20:30 uur.

za 9 november

Hoofddorp

Cabaret

Optreden finalisten van het Leids Cabaret Festival, Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager, Het Oude Raadhuis, 20.30 uur.

Theater

Enge Buren - BASTA! De Meerse (Het Cultuurgebouw), 20:30 uur.

Nieuw-Vennep

Show

Nick's Piano Show in Grand Café De Bulls aan de Hoofdweg 1157. Meezingen, dansen, verzoekjes aanvragen en vooral feest vieren. Start om 20.30 uur.

Muziek

We Love 90's XL | Shooting stars, De hele avond draait de DJ dance- en pop muziek uit de jaren 90. De diverse live-acts bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond! Van Zanten Hal, 21:00 - 02:00 uur.

zo 10 november

Halfweg

Muziek

Op zondag 10 november biedt de Protestantse kerk in Halfweg podium aan prachtige Engelse koormuziek. Dan verzorgt kamerkoor Cantus Valerius het Zondagmiddagconcert met als titel 'Engelse Componisten a capella'. Het concert begint om 14.30 uur; om 14.00 uur gaat de kerk open. De ingang bevindt zich onder de toren. Het monumentale Protestantse kerkje staat op de hoek van de Julianastraat en de Prins Hendrikkade. Vanaf NS-station Halfweg-Zwanenburg is het 10 minuten lopen.

Lisserbroek

Cabaret

Muzikaal cabaret van Stan Put en Wietse Algera: We zullen zijn, om 14.00 uur naar Dorpshuis De Meerkoet.

Oude Meer

Muziek

Them Lewis Boys in The Shack, The Shack, 16:00 uur.

di 12 november

Nieuw-Vennep

Lezing

Simone Alwina vertelt bij de Vrouwen van Nu Haarlemmermeer over haar pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Aanvang in Het Trefpunt, Hoofdweg 1318: 14.00 uur.

wo 13 november

Hoofddorp

Muziek

Martijn Fischer stapt in de schoenen van Hazes, De Meerse Grote zaal 20:15 uur

do 14 november

Hoofddorp

Cabaret

Marjolijn van Kooten - Ongestoord, Het Oude Raadhuis (Het Cultuurgebouw), 20:30 uur.

Toneel

Toneelgroep Jan Vos ism Noord Nederlands Toneel - GAS, De Meerse (Het Cultuurgebouw), 19:30 uur.

vr 15 november

Hoofddorp

Cabaret

Kommil Foo - Oogst, Een piano, een gitaar, een viool, hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. De Meerse (Het Cultuurgebouw), 20:15 uur.