• Archief | pixabay.com

Gratis chocolaatjes verzenden naar een geliefde in pop-up postkantoor

HOOFDDORP December is bij uitstek dé maand om iets liefs voor elkaar te doen. Milka start daarom samen met Hallmark een hartverwarmend initiatief om Nederlanders een duwtje in de rug te geven teder voor elkaar te zijn. Op vrijdag 13 december openen ze bij winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp de deuren van het 'liefste postkantoor van Nederland'. Hier kun je gratis een kaart met twee stukjes chocola sturen naar iemand die het verdient. 

Nu de winter weer in het land is en de zon iets minder schijnt kan iedereen wel een beetje extra geluk gebruiken. In het pop-up postkantoor zijn drie verschillende kaarten te vinden die je gratis kan verzenden naar iemand die je graag wilt verrassen. Of je nu een (geheime) liefdesboodschap wilt versturen, een leuk kerstkaartje of gewoon een spontane verrassing. Er zit voor iedereen een leuke kaart bij. En om het nog specialer te maken zitten er ook twee stukjes Milka chocolade bij. De ontvanger kan deze zelf opeten of natuurlijk delen met een ander.

Het liefste postkantoor van Nederland is op vrijdag 13 december te vinden bij winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp.

Het pop-up postkantoor van Milka en Hallmark opent in de hele maand december in tien verschillende steden haar deuren voor één dag. Voor de andere locaties en data kun je kijken op: www.milka.nl/postkantoor.