• Fokke van SaaneFotografie

Open dagen en proeflesweek Pier K

HOOFDDORP Het nieuwe cursusseizoen gaat in september weer van start. Zie, hoor en beleef alles wat Pier K in het komende nieuwe seizoen te bieden heeft. Op zaterdag 31 augustus in Pier K Nieuw-Vennep (Harmonieplein 2) en zondag 1 september in Pier K Hoofddorp (Raadhuisplein 9). Van 13:00-16:00 uur zijn de deuren geopend. Toegang is gratis.

Tijdens de open dagen kan iedereen zich volop vermaken bij Pier K. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld in de prachtige ateliers, onder leiding van Pier K docenten, aan de slag met o.a. tekenen & schilderen, beeldhouwen. Je kan heel veel verschillende instrumenten uitproberen of een stemtest doen. Tevens worden er diverse workshops gegeven die een indruk geven van de cursussen die Pier K komend seizoen aanbiedt. Medewerkers vertellen graag over o.a. de Kinderkunstdagen, Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, de Muziekmakers, Kleine Pier en de KinderKunstAcademie. Ook zijn er heel veel cursussen voor volwassenen. Geniet van live optredens van muziek-, theater- en musicalleerlingen. Kortom genoeg te doen voor iedereen!

Spinnen voor het goede doel
Een gezonde inspanning leveren en tegelijkertijd bijdragen aan een fantastische week voor kinderen die niet op vakantie gaan (kunnen). Hoofddorp aan Zee geeft kinderen die niet op vakantie gaan in de zomervakantie toch een vakantiegevoel. Een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst.

Lions Haarlemmermeer organiseert voor de tweede keer een Meerspinning event voor Hoofddorp aan Zee. Op zondag 1 september is het van 12.00-16.00 uur mogelijk om te spinnen op het Raadhuisplein. Voor een uur fietsen betalen deelnemers €10,- Meer informatie is te vinden op www.meerbewegen.org.


Proeflesweek
Benieuwd of een cursus echt iets voor jou is? Van maandag 2 t/m 7 september is het Proeflesweek bij Pier K. Tijdens de proeflesweek kun je met alle cursussen van Pier K meedoen! Meedoen met een cursus tijdens de proeflesweek is geheel vrijblijvend. Wil je graag een proefles volgen bij de Muziekmakers? Geef je dan op voor de proefles met de cursuscode op de dag, tijd en locatie waarop je de cursus zou willen volgen. Vergeet niet het instrument naar keuze toe te voegen bij de opmerkingen. Wil je een individuele proefles volgen op een instrument? Dan neemt de docent contact met je op om een datum en tijd te plannen. Opgeven voor een proefles kan via www.pier-k.nl.

Ga voor meer informatie naar www.pier-k.nl of neem contact op via info@pier-k.nl of 023 566 95 65.