• Bij Qunis

Restaurant Bij Qunis uit Lijnden in Het Familiediner

LIJNDEN Restaurant Bij Qunis zal in februari 2020 te zien zijn in een aflevering van Het Familiediner. De opnames van die aflevering zijn afgelopen dinsdag opgenomen. 

Tamara Kunis, de eigenaresse van het restaurant, is zelf benaderd door het televisieprogramma. Ze vertelt enthousiast: "Onze locatie aan de Ringvaart leent zich natuurlijk uitstekend voor dit soort programma's. We worden wel vaker benaderd, maar dit was natuurlijk wel een speciale. Het is één van de best bekeken programma's op dit moment."

Kunis vond het een erg leuke dag. "Het is precies zoals het op televisie te zien is, zo is het in het echt ook. Het leeft enorm en het is erg leuk om mee te maken."

Ze mag nog niets zeggen over de inhoud van de aflevering. "Dat moet geheim gehouden worden totdat de aankondiging van de aflevering komt." Ook de exacte datum van de uitzending waarin Bij Qunis te zien is, is nog niet bekend. "Zodra we er meer over mogen zeggen, laten we dat uiteraard weten."

HET FAMILIEDINER Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep en uitgezonden wordt op NPO1. In het programma helpt presentator en mediator Bert van Leeuwen gebroken families de eerste stap te zetten om tot elkaar te komen. Gemiddeld kijken er zo'n 1,5 miljoen kijkers naar het programma.