• Rien Wattel
  • pixabay

Vrije tijd in Haarlemmermeer

Markt

HOOFDDORP In Bornholm is er donderdag 19 september van 10.00 tot 15.30 uur een gezellige markt met kraampjes met leuke en lekkere spulletjes.

Geloof

HOOFDDORP Oase Volle Evangelie Gemeente Hoofddorp houdt vrijdag 20 september (19.30 uur), zaterdag 21 september (19.30 uur) en zondag 22 september (19,30 uur) een genezingsdienst. Locatie: Oase, Liesbos 28.

Wandelen

HOOFDDORP De verbindingswandeling Haarlemmermeer start zaterdag 21 september 11.00 uur op het parkeerterrein bij de Boskern, Liesbos De kosten zijn 5 euro. Opgeven via een appje naar 06 16040860.

Rommelmarkt

HOOFDDORP Kom op zondag 22 september is er van 13.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt in wijkcentrum De Boskern (Overbos). Er wordt van alles aangeboden, prullaria, kleding en sieraden.

Valpreventie

HOOFDDORP Sportservice Haarlemmermeer, Amstelring Dagbesteding en Roads organiseren een informatiebijeenkomst over bewegen en valpreventie. Dit gebeurt op 23 september om 14:00 in Wijkcentrum 't Kattegat.

Jubileumfeest

HOOFDDORP Zorgcentrum Meerstede viert maandag 23 september het 60 jarig jubileumfeest, de start is om 10.30 uur.

Oorlog

HOOFDDORP Het Historisch Museum Haarlemmermeer geeft ouderen de gelegenheid om aan de verhalentafel op de dinsdagmorgen verhalen over de oorlog te vertellen. Elke week dinsdagmorgen wordt een ander onderwerp gekozen. 24 september staat de bezetting op het programma, er wordt gevraagd fotomateriaal mee te nemen.

Alzheimer

HOOFDDORP In het Alzheimer Café van 24 september zal Karin Loogman in gesprek gaan met specialist ouderengeneeskunde Huub Kleinjans en mantelzorger Gerie Vermunt over soorten dementie in het algemeen en Parkinsondementie in het bijzonder. Huis van de Buurt Floriande, aanvang 19.30 uur.

Cursussen

HOOFDDORP Het Cursusbureau, onderdeel van Stichting Maatvast, heeft dit nieuwe seizoen nog een aantal open plaatsen voor diverse activiteiten in Rijsenhout, Burgerveen, Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Het gaat om Engels, MBVO yoga en Combi Fit.