• Hoofddorp: Uitslaande brand in voormalig clubhuis voetbalvereniging UNO

  Hoofddorp, 4 maart - Naast voetbalvereniging UNO op de Bennebroekerweg is woensdagavond brand uitgebroken. De brand ontstond in het voormalig clubhuis.
  Bij aankomst van de brandweer kwam er al aan alle kanten rook uit het pand. De brandweer heeft nog een poging gedaan om het houten gebouwtje te blussen, hier is onder andere gebruik gemaakt van het Cobra Cold Cut systeem.
  Ondanks alle moeite lukte het de brandweer niet om het gebouw te behouden en werd er besloten om het gebouw gecontroleerd uit te laten branden.
  Het lukte de brandweer wel om het gebouwtje naast het oude clubhuis te behouden.
  In het oude clubhuis zou tegenwoordig een aannemersbedrijf gevestigd zitten. Een wagen die naast het pand geparkeerd stond, brandde ook volledig uit.

  Er was niemand aanwezig tijdens brand.
  Fotografie: Eric van Lieshout

  Eric van Lieshout

Politie sluit brandstichting voetbalkantine niet uit

HOOFDDORP De politie sluit brandstichting in de oude voetbalkantine van UNO, die woensdagavond door brand volledig is verwoest, niet uit. Inmiddels is er een onderzoek ingesteld naar de brand die op de Bennebroekerweg heeft gewoed.

Woensdagavond omstreeks 20.15 uur kregen hulpdiensten een melding van de brand. De politie roept mensen op die woensdagavond rond 20.15 uur of korter voorafgaand aan de brand iets verdachts gezien hebben op de Bennebroekerweg of in de directe omgeving van het gebouw waar de brand uitbrak? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.