• pr

Feest van geloof in 25 jaar oude Protestantse kerk De Lichtkring

HOOFDDORP Zo’n 150 vrienden, bekenden en leden van De Lichtkring hebben twee dagen op feestelijke wijze aandacht besteed aan het feit dat deze Protestantse kerk 25 jaar bestaat. Zaterdag werd er vooral teruggekeken naar de start van de kerk en naar alle activiteiten die georganiseerd zijn in en rond het kerkgebouw bij het winkelcentrum Toolenburg. Zondag was er een viering met vooral veel zingen en woorden van dankbaarheid, hoop en geloof. Algemene toonzetting van beide dagen: één groot feest.

De speciale feestcommissie had daar overigens ook de juiste ingrediënten voor aangeleverd: veel foto’s om met elkaar terug te blikken aangevuld met een powerpoint, een quiz met vragen over de kerk en enkele van de activiteiten, een heerlijk en gevarieerd buffet en een speciaal feestlied (gemaakt door huidig voorganger Coen Wessel). Tussendoor waren er heerlijke hapjes en aan het eind van het zaterdagavondprogramma was er zelfs nog een kort bezoek van Sinterklaas.

Een weekend om met dankbaarheid en een goed gevoel op terug te kijken, aldus velen, en een duidelijk teken dat de gemeenschap rond De Lichtkring nog jong en vitaal is met hoop op een lange toekomst.