Repair Café Zwanenburg-Halfweg ook in 2016 open

ZWANENBURG Onder het motto 'Weggooien? Mooi niet!' gaat ook in 2016 Repair Café Zwanenburg-Halfweg aan het werk. Een team van inmiddels ervaren vrijwilligers doet er alles aan defecte apparaten, fietsen met een kapotte kabel, een kapot krukje en kleding met een scheur te repareren.

Het eerstvolgende Repair Café in Zwanenburg is op dinsdagmiddag 12 januari in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2 in Zwanenburg. Het café is vanaf 13.30 uur open.

Alle reparaties gebeuren gratis, maar wel wordt een bijdrage van zo mogelijk € 5 gevraagd. Daarvan wordt bijvoorbeeld een betere naaimachine gekocht. Want Repair Cafés draaien zonder subsidies of andere inkomsten van buiten af.

Het Repair Café Zwanenburg-Halfweg in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2 in Zwanenburg is elke 2e dinsdag van de maand open van 13.30 tot 16.00 uur

Op andere dagen zijn er Repair Cafés in De Ark in Hoofddorp, Muiderbos 36, elke 3e woensdagmiddag, en in Linquenda in Nieuw-Vennep elke 4e vrijdagmiddag. Alle openingstijden zijn van 13.30 - 16 uur. Vanaf februari is Repair Café Lisserbroek elke eerste zaterdagmiddag open.

Voor meer informatie zie de Facebook-pagina van Repair Café Haarlemmermeer of http://repaircafe.nl/locaties.

Bijgaande foto is gemaakt tijdens een van de eerste Repair Cafés in De Ark in Hoofddorp.