• Dorpsfeest Rijsenhout

Rijsenhout maakt zich op voor feestweek

RIJSENHOUT De feestweek van en voor Rijsenhout komt er aan. Van 11 t/m 17 juni staat een groot deel van het dorp 'op z'n kop', zo blijkt uit de eerste feestkrant die uitgereikt is aan burgemeester Weterings.

De burgemeester kreeg de feestkrant op 27 april toen hij in het kader van Koningsdag een bezoek bracht aan Rijsenhout. Hij kreeg de krant uit handen van de voorzitter van Dorpsfeest Rijsenhout. In de krant staat het volledige programma van het dorpsfeest dat dit jaar rijkelijk gevuld is met sportactiviteiten. Zo is er de sportmeerkamp verdeeld over drie dagen en is er een wielerronde en de dikke banden race voor de kinderen. Voor de ouderen is er een 55+ beurs en zijn er avonden om te bridgen of te klaverjassen. Voor de kinderen is er een jeugddisco en de buitenspeeldag. Binnenkort wordt de dorpsfeestkrant in Rijsenhout verspreid.

Burgemeester Weterings kreeg ook 2 toegangskaarten voor de feestavonden. Deze kaarten zijn vanaf 8 mei voor iedereen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coop Dekker, drukkerij Sito en bij de winkel van 'Had ik vroeger ook'. Het programma staat tevens op de Facebookpagina van Dorpsfeest Rijsenhout.