• Star Wars: The Force Awakens..Kylo Ren (Adam Driver) with Stormtroopers..Ph: David James..?Lucasfilm 2015

  • Pief Weyman

Star Wars: The Force Awakens in première bij CineMeerse

HOOFDDORP Bij CineMeerse, de bioscoop aan het Raadhuisplein, gaat woensdag de nieuwe Star Wars film The Force Awakens in première.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams slaan de handen ineen en nemen de bezoekers mee naar een galaxy far far away. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyongo, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

Mannenharten 2 Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

SENIOREN PROGRAMMA Donderdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar € 7,00 per persoon. Donderdagmiddag (17-12): 14 uur Mannenharten 2 en om 14.10 uur Er Ist Wieder Da

KidsOchtend Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film. Zaterdag 19 december organiseert CineMeerse speciale KidsOchtend met de nieuwe bioscoopfilm SNOOPY EN CHARLIE BROWN: DE PEANUTS FILM! Tijdens deze KidsOchtend kunnen kinderen de enige echte Snoopy ontmoeten en met hem op de foto. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en spelletjes te doen.

De kidsochtend start om 10 uur en kaartjes kosten € 8,00 per persoon.

Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film 3D NL Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de Peanuts-bende maken hun debuut op het witte doek, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien, in een schitterend 3D-avontuur! Charlie Brown, s werelds meest geliefde underdog, begint aan een groots en heldhaftig avontuur terwijl zijn beste vriend, de lieve beagle Snoopy, het luchtruim kiest om het op te nemen tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Dankzij de fantasie van Charles M. Schulz en de makers van de Ice Age-films, bewijst Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film dat niet elke underdog een hondenleven heeft.