Twee keer 500 euro voor Jeugdland

HAARLEMMERMEER Meerwinkel - hét kringloopwarenhuis van Haarlemmermeer - heeft twee cheques van elk 500 euro overhandigd aan vrijwilligers van Jeugdland Nieuw-Vennep en Jeugdland Hoofddorp. Jeugdland is een avonturen- en bouwspeelplaats voor kinderen, waar niets moet en (bijna) alles mag.

Jeugdland Nieuw-Vennep besteedt het bedrag aan een prieel, zodat kinderen bij slecht weer toch droog buiten kunnen spelen. Jeugdland Hoofddorp gebruikt de donatie voor een nieuwe keuken om koekjes en pannenkoeken te bakken met en voor de kinderen.

Meer voor Mensen Bij Meerwinkel staan mensen centraal. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor de ontwikkeling van haar medewerkers en het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien biedt Meerwinkel werkplekken om werkervaring op te doen en zo door te groeien naar een baan. Met ruim 29 participatiemedewerkers en 40 vrijwilligers zet Meerwinkel zich ook in voor regionale goede doelen en activiteiten. De goede doelen wisselen en worden op voorstel van de vrijwilligers van Meerwinkel bepaald.

Meerwinkel is gevestigd aan de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. Op maandag is het kringloopwarenhuis geopend van 13 tot 17 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Kijk voor meer informatie op www.meerwinkel.nl.